O nama

Zdepod d.o.o. je obiteljska tvrtka koja se već 30 godina bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda od drva. Glavna djelatnost naše tvrtke je proizvodnja i prodaja parketnih letvica, sokli i lakiranih sokli koje proizvodimo u našem proizvodnom pogonu u mjestu Vukovina kraj Velike Gorice.

Već preko 30 godina učimo i usavršavamo proizvodni proces naših lajsni kako bi mogli ponuditi proizvode vrhunske kvalitete proizvedene u skladu s najvišim standardima i ekološki prihvatljivom proizvodnjom. Drvo je izrazito vrijedna sirovina i kao takva nije za bacanje, u proizvodnom procesu maksimalno iskorištavamo svaki trupac, dasku i obrađujemo ih u lajsne ili sokle sortirane po klasama, a nusproizvode piljenja i obrade odnosno piljevinu i sitne ostatke drveta usitnjavamo i prerađujemo u pelete.

Pratimo tehnološke trendove te 2018 ugrađujemo liniju za proizvodnju furniranih lajsni kako bi sa još manje utrošene drvne mase proizveli kvalitetne i tehnički atraktivne proizvode.

U našoj ponudi također možete pronaći parkete, akrile, ljepila, brusne papire potrebne za postavljanje parketa i lajsni.

Scroll to Top